Тиждень циклової комісії

Вже традиційним стало проведення тижня циклової комісії фундаментальної, спеціальної, професійної та практичної підготовки спеціальності «Правознавство» юридичного відділення Івано-Франківського коледжу у жовтні і присвячення навчальних, виховних та методичних заходів у цих рамках професійному святу.

Зокрема, викладачем Малиновською І. В. було проведено відкрите лекційне заняття на тему: «Механізм та апарат держави». Слухачі мали змогу ознайомитися не тільки з видами державних органів, їх співвідношенням з органами місцевого самоврядування, а й з методикою проведення заняття, вмінням лектора співпрацювати з аудиторією в рамках вивчення дисципліни «Теорія держави і права».

Протягом тижня тривала виставка наукових та методичних досягнень викладачів коледжу. Серед них: методичні посібники для підготовки до семінарських занять та проведення самостійної роботи з дисциплін циклу, монографії Данилюк Л. Р. «Правовий режим мисливських природних ресурсів в Україні», Зеліско А. В. «Підприємницькі юридичні особи приватного права як суб’єкти цивільних правовідносин», підручники Багай Н. О. «Аграрне право України» та ін.

Викладачем відділення Федорончуком А. В. було проведено виховний захід, присвячений видам юридичної діяльності.

Ініційовано та проведено студентами ІІ – ІV курсів конкурс кмітливих та винахідливих. Команди проявили не тільки свою ерудованість, а й акторські здібності. Журі, яке складалося з викладачів коледжу, відзначило команди за їх творчість, дотепність та почуття гумору. А переможці, команда групи ПР-41, отримали приз за перемогу у змаганнях.